Sent segermål för Monaco

Monaco och Stade Reims öppnade den 26:e omgången av franska Ligue 1. Bortalaget Reims lyckades kvittera två gånger men ett tredje och väldigt sent ledningsmål av Monacos ytterback Layvin Kurzawa gav Monaco tre välbehövliga poäng i toppstriden.

Valere Germain fick startchans i Falcaos frånvaro trots att Dimitar Berbatov var tillgänglig. Då tog den 24-årige anfallaren chansen och slog till med ett tidigt ledningsmål när han i den 8:e minuten nickade in 1-0.

Reims Prince Oniangue första kvittering dröjde till andra halvlek innan Jeremy Toulalan gav Monaco ledningen igen. Men Oniangue var inte färdig där utan stod för ännu en kvittering med 20 minuter kvar av matchen.

Monaco tryckte på och hade förmånen att spela med en man mer under sista 10 minutrarna av matchen då Reims högerback Aissa Mandi såg rött. Till slut kom segermålet, det i den 94:e minuten och det var även det sista som hände i denna match.