Sent mål gav Fulham segern

Matchens första målchans kom redan i den 3:e matchminuten, när Fulham-anfallaren Dimitar Berbatov avlossade ett skott och tvingade Guzan i Aston Villas mål till en räddning. Bara några minuten senare blev det Aston Villas tur att komma nära ett ledningsmål när Gabriel Agbonlahor sköt mot Fulham-målet utanför straffområdet.

Fem minuter senare uppstod återigen en chans för hemmalaget att ta ledningen. Dimitar Berbatov skickade iväg ett inlägg mot Mladen Petic som dock nickade utanför.

Första halvlek slutade 0-0, trots att flera chanser till ledningsmål knappast saknats hos något av lagen.

När andra halvlek drog igång dröjde det inte länge innan hemmalaget återigen var nära att ta ledningen. 60 sekunder efter att domaren blåst igång den andra halvleken fick Rodallega en gyllene chans att på volley sätta 1-0, men sköt utanför målramen.

Målchanserna fortsatte att komma för båda lagen under matchens gång, men det såg trots det länge ut att bli oavgjort. Inte förens i den 84:e matchminuten lyckades man spräcka nollan. Chris Baird gav Fulham ledningen efter att ha blivit assisterad av John Arne Riise. Att det var just norrmannen som passade fram till målet var ingen slump, då han under hela matchens gång bidragit med många farliga inlägg.

Fulham klarade att försvara sin ledning fram till slutsignalen, och ligger därmed nu på åttonde plats i tabellen.