Scolari avslöjar: ”Julio Cesar klar för MLS”

bet365

Ända sedan Julio Cesar anslöt till Queens Park Rangers, numera huserande i The Championship, har rykten om hans kommande flytt florerat i de flesta medier många gånger. Men först nu tycks övergången komma att bli klar. Och målvaktens framtida klubb hittas varken i Europa eller Sydamerika, om man ska tro Brasiliens förbundskapten Luiz Felipe Scolari.

– Julio är med vår grupp i nuläget, han borde snart presenteras för sin nya klubb, säger Scolari enligt Goal. Toronto borde slutställa de sista detaljerna och han kommer att vara i bra form. Det kommer inte bli några problem för honom.

Tidigare i år värvade Toronto FC också namnkunnige Jermaine Defoe från Tottenham. I och med en flytt till MLS kan Julio Cesar få chansen att bli en startspelare igen, då QPR:s tränare Harry Redknapp har gett honom väldigt begränsat med speltid. På över en och en halv säsong har målvakten endast fått vakta målet i en match.

Men med ökad speltid kommer ökade chanser att få representera värdlaget i sommarens VM i Brasilien.

– Julio spelade den senaste matchen för oss och hade inte spelat mycket innan, fortsätter förbundskaptenen. Han spelade väldigt bra, hans reflexer var perfekta. Om han kan få spela 10-15 matcher innan VM skulle det vara bra. Han har egenskapen av att vara samma spelare även om han inte är aktiv.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply