Schalke vill förlänga med Huntelaar

Schalkes ägare, Horst Heldt, vill förlänga med den holländska skyttekungen Klaas-Jan Huntelaar, uppger Sky Deutschland. Gelsenkirchen-klubben har under sommaren beslutat att man inte tänker sälja någon av de tunga namnen inför kommande säsong.

Den 28-årige holländaren har ett år kvar på sitt tre-års-kontrakt i klubben. Men nu har ledningen börjat föra en dialog med Huntelaar om en kontraktförlängning. Lyckas man inte komma överens med holländaren, blir de tvungna att sälja honom.

Men just nu fokusuerar Heldt på förbereda klubben för UEFA Champions League och känner att han gärna vill ha kvar en spelare som Klaas-Jan i laget.

– Vi räknar med Huntelaar. Vi vill förlänga hans kontrakt och jag tror att det är precis rimligt för båda parter att binda honom till ett nytt kontrakt.

– Men vi måste först övertyga honom till 100 procent. Jag är inte villig att tvinga honom att skriva ett nytt kontrakt med vår klubb.

– Vi är en Champions League-klubb denna säsong, vi kom trea förra säsong och vi kommer att vara i toppen även denna säsong. Vi ska inte sälja några av våra spelare, avslutade

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply