Santos tror på en framtid inom Arsenal

Under sommaren 2011 kom han till Arsenal och sedan dess har han fått smaka både ris och ros av fans såväl som av media. För två dagar sedan blev det alltså officiellt att han lånas ut till brasilianska Gremio, till slutet av säsongen. Mannen jag talar om är såklart den 29-årige André Santos.

Men trots att hans form har dalat under den senare tiden och han nyligen ersattes av den före detta Málagaspelaren Nacho Monreal, så tror Santos trots allt på en framtid på Emirates.

”Själva tanken med den här affären är att jag ska åka dit (till Gremio), komma i from och komma tillbaka starkare än tidigare.” Säger Santos till Daily Mail.

”Har jag en framtid inom klubben? Garanterat. Det härlånet vara bara till slutet av säsongen och efter det får vi se hur allting står sig.”

”Jag har pratat med Wenger och tillsammans kom vi överens om att detta är en bra chans för mig att höja mitt spel. Han gav mig sedan en kram och sa att Arsenal alltid kommer att välkomna mig med öppna armar. Han sa även att han ville att jag skulle stanna, men för han ville även se mig glad – och för att bli det måste jag kunna spela bra.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply