bet365

Samir Nasri detaljer från spel i Las Palmas

Samir Nasri detaljer från spel i Las Palmas

Nasri tillbaka till La Liga?

Mittfältaren som hade sin storhetstid i Arsenal och Manchester City kan nu vara på väg att återvända till den spanska ligan. Detta då han ska vara i långt gångna förhandlingar med Las Palmas.

Samir Nasri har inte haft den mest lyckade fotbollskarriären. Efter att ha slagit igenom i Arsenal gick det inte riktigt som han hoppats på i Manchester City. Efter flertalet säsonger utan någon vidare speltid lånades fransmannen ut till spanska La Liga. I Sevilla blev man dock inte heller övertygade av spelarens insatser.

Samir Nasri detaljer från spel i Las Palmas

Efter att ha spelat fyra månader i turkiska Antalyaspor står nu mittfältaren utan klubb och enligt rapporter ska förhandlingar vara långt gångna med Las Palmas. Det är den spanska tidningen Diario AS som under onsdagsmorgonen kommer med uppgifter om det hela men det finns en hake. Tränaren Paco Jemez ska inte vara speciellt glad över att hämta in spelare mitt under säsongen.

Vad som händer med spelaren är osäkert. Las Palmas behöver dock förstärkning då man ligger på nedflyttningsplats med 18 poäng på 24 matcher.

Även Benevento, Crystal Palace, West Ham, och Zenit Sankt Petersburg ska vara intresserade av spelarens tjänster.

Det mesta tyder på att detta är sista chansen för spelaren att bli uttagen till Frankrikes VM-trupp.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply