Salvio klar för Benfica

Eduardo Salvio lämnar Atlético Madrid för Benfica. Det gjordes klart sent på onsdagskvällen då Atlético gick ut med meddelandet på sin officiella hemsida.

summan sägs ligga mellan €8-11 miljoner och ytterliggare bonusar vid bra prestationer. 

 

Salvio skrev igår ett brev på sin officiella hemsida till Atlético som följer nedan.

Ett brev till Atlético-familjen

Jag vill tacka Atlético de Madrid-supportrarna och be om ursäkt för min tystnad i sociala medier de senaste dagarna, men det är så här som saker och ting fungerar.

Jag välkomnar er till min hemsida och hoppas att vi skall hålla kontakten. Jag lämnar Atlético de Madrid, men det är en del av mitt liv. Jag måste erkänna en sak: under sista träningen grät jag som ett litet barn. Jag lämnar härliga vänner och de bästa supportrarna. Jag kommer inte glömma alla matcher som jag njöt av på Calderón.

Jag är stolt över att vara en del av den här STORA klubben som jag tog två Europa League-titlar med.

Jag är både ledsen och lycklig på en gång. Jag vet att min övergång kommer hjälpa klubben ekonomiskt. Jag tycker mycket om laget, Simeone och hela tränarstaben, men saker som det här händer inom fotbollen.

Jag vill inte glömma de anställda inom klubben, fystränarna, pressfolket, arbetarna, de som jobbar inom stiftelsen..

Till alla som utgör Atlético-familjen: tack för att ni fick mig att känna mig som hemma.

Nu börjar en ny etapp i Benfica vars supportrar jag också tycker om. Jag är säker på att jag kommer tas emot på samma sätt som för mer än ett år sedan, men jag kommer följa det mitt Atlético gör och jag hoppas kunna räkna med er också.

¡Aúpa Atleti!”

Skrevs det efter att Eduardo Salvio kritat på för fem år för Benfica.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply