Salah öppnar för värvning av De Rossi

Salah öppnar för värvning av De Rossi

Salah vill se De Rossi i Liverpool

Egyptiern säger att han gärna vill se sin gamla lagkamrat Daniele De Rossi på Anfield nästkommande säsong.

Innan Mohamed Salah flyttade till Premier League och Liverpool höll anfallaren till i Serie A där han först spelade i Fiorentina och därefter AS Roma. Under tiden i den italienska huvudstaden spelade storstjärnan tillsammans med legendaren Daniele De Rossi. De Rossi lämnar Roma i sommar då han inte fick något nytt kontrakt och nu säger Salah att han gärna ser De Rossi i Liverpool nästa säsong.

– Han är en legendar, förutom att vara en god vän. Jag vet verkligen vad annars jag skulle säga om honom. Jag såg matchen mot Parma och fansen hälsning, han är en legendar i klubben och italiensk fotboll, säger Salah till Sky Sport Italia och fortsätter:

– Han gjorde allt för Roma, han offrade sig själv för laget och jag skulle vilja tacka honom, säga till honom att jag älskar honom och önskar honom all lycka. Jag skulle verkligen gilla det om han kom hit. Jag vet inte om det finns någon möjlighet, men jag skulle älska att spela med honom i vilket lag som helst. Han är en fantastisk spelare och en legendar. Han är välkommen hit.

Napoli, Sampdoria och Boca Juniors är tre klubbar som anmält sitt intresse för De Rossi.

SE ÄVEN: Uppgifter: United intresserade av Serie A-mittbacken

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply