Sadio Mane: “Man vet aldrig vad som händer”

Sadio Mane Man vet aldrig vad som händer

Mane stänger inte dörrar – kan lämna Liverpool

En av Liverpools största namn just nu heter utan tvekan Sadio Mané. Men frågan är ju om han kommer att kunna stanna kvar efter sommaren, något som afrikanen själv inte stängt någon dörr för.

För tillfället befinner sig Mane i Ryssland med Senegal VM-trupp 2018. Det är faktiskt landets enbart andra gång som de är med i världsmästerskapen i fotboll. Den största stjärnan heter ju då, utan tvekan, Sadio Mane.

Något som gäller samma sak i klubblaget Liverpool, där han är en av de stora stjärnorna. Men nu är frågan om afrikanen kommer att stanna kvar i klubben efter sommarens VM-slutspel i Ryssland.

Är nöjd – men kan inte lova något

LÄS: Bästa försvararna i VM 2018

Under gårdagen pratade Mane med den österrikiska tidningen Salzburger Nachrichten med mittfältaren.

– Jag är väldigt glad att och nöjd i Liverpool, och har tre år på kvar på mitt kontrakt. Men samtidigt så kan en aldrig veta vad som händer i framtiden, säger afrikanen.

Det har ju ryktats om att flera stora klubbar vill ha Manes signatur på ett papper i sommar. Så gör mittfältsstjärnan ett bra VM-slutspel i sommar så är det ju inte alls omöjligt att någon annan klubb, bland annat Real Madrid eller Manchester City, hugger på spelaren, som även tillägger att drömmen att vinna Champions League är stor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply