Så ska Shaqiri lämna

Så ska Shaqiri lämna

Shaqiri vill lämna – kan gå på lån

Stoke City-stjärnan Xherdan Shaqiri är på väg bort från klubben. Enligt uppgifter från bland annat England så ska han vara nära ett lån bort från Stoke.

Den gångna säsongen har kanske inte varit den roligaste för Shaqiri. Först åkte han ut med Stoke ur Premier League, och sedan fick Sverige sno kvartsfinalplatsen. Det gör att Sverige spelar mot England i VM 2018 istället för att Schweiz får göra det.

Nu kan han även vara på väg bort från Stoke. Det är The Mirror som skriver att den schweiziske yttern ska vara på väg bort, samtidigt som de inte vill sälja honom. Då kan det bli ett lång. Framför allt Liverpool har ryktats vara intresserade av att värva Stoke-spelaren det senaste.

Väntas gå i sommar

LÄS MER: Bästa mittfältarna i VM 2018

En av de bättre spelarna, och framför allt med en hög högstanivå, heter Xherdan Shaqiri. Muskelpaketet till ytter har länge huserat i Stoke City, något som många faktiskt undrat varför.

Hans karriär tog honom under ett par gånger både till Inter och Bayern Munchen, men det funkade aldrig fullt ut där. Bland annat så ledde det då till att Stoke köpte loss honom under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply