Så ska Liverpool spendera Coutinho-pengarna

Så ska Liverpool spendera Coutinho-pengarna

Liverpools transferplaner avslöjade

Enligt brittisk press ska Liverpool redan ha tänkt ut en plan för vilka spelare man vill värva. Totalt är det tre namn som avslöjats när Liverpool återvänder till Champions League-spelet.

En flytt för Coutinho från Liverpool till FC Barcelona sägs komma bli klar inom kort. Enligt spanska tidningar ska Barcelonas senaste bud ha överstigit 100 miljoner euro och det ska endast vara en tidsfråga innan spelaren presenteras på Camp Nou. I samma veva avslöjar även brittiska tidningar hur Liverpool tänker spendera pengarna man får in på en försäljning av Liverpools superstjärna.  Totalt ska man ha siktat in sig på tre namn att värva inför den kommande säsongen och det återstår att se vilka spelare man står med när transferfönstret stänger i slutet av månaden.

Så ska Liverpool spendera Coutinho-pengarna

Det namn som det pratats mest om är Naby Keita som för närvarande är lagkamrat med Emil Forsberg RB Leipzig Bundesliga. Jurgen Klopp sägs vara imponerad av spelaren och Keita ska vara ett av namnen som ligger högst upp på Merseysideklubbens önskelista. Ett annat spelare som även kan komma att ansluta från den tyska högstaligan är Arturo Vidal. Mittfältaren som för närvarande sitter på ett kontrakt med Bayern München till och med sommaren 2019 ska inte vara nöjd med situationen under Carlo Ancelotti där man gjort en usel försäsong och sägs ha öppnat dörren för att lämna.

Sist men inte minst vill man värva Virgil van Dijk som det ryktats om under ett längre tag. Holländaren ska vara en prioritet under sommarens transferfönster för Liverpool och huvudpersonen själv sägs vilja lämna Southampton så snabbt som möjligt.

Liverpool spelar sin första match i Premier League borta mot Watford, detta på lördag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply