Så ska Barcelona ersätta Iniesta

Så ska Barcelona ersätta Iniesta

Barca jagar City-stjärnan – kan ersätta Iniesta

FC Barcelona fortsätter att jaga duktiga spelare, inte minst någon som ska ersätta Andres Iniesta. Men nu kommer dock en av de mer oväntade, när Manchester City-stjärnan, och Peps ögonsten, Ilkay Gundogan kan gå till klubben. Något som kan ske under sommarens transferfönster.

Just nu har Ilkay Gundogan det tufft. Han är uttagen i Tyskland VM-trupp, och där ska han försöka försvara landets VM-guld från 2014-VM i Brasilien. Där kommer till exempel Sverige att stå i vägen, i alla fall försöka, i gruppspelet.

Barca försökte ju köpa Atletico Madrid stjärnanfallare Antonie Griezmann, något som alltså inte kommer att bli av den här sommaren. Men däremot så kommer det kunna bli ett annat köp.

Kan lämna efter VM

LÄS MER: Bästa mittfältarna i Fotbolls VM 2018

För Gundogans del så har Fotbolls-VM 2018 börjat på ett tufft sätt. Redan innan mästerskapet så möttes han ju av burop från sina egna fans. Det då de tyska fotbollsfansen var upprörda efter att mittfältaren, tillsammans med kollegan Özil, poserat på bilder med den kritiserade turkiske presidenten Erdogan.

Samtidigt så förlorade Tyskland sin första match i VM 2018 mot Mexiko, och är nu i extra stort behov av att vinna mot Tyskland. Men efter VM, eller kanske tidigare, så kan Manchester City-mittfältaren gå till Barca. Det är något som Sport bekräftar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply