Så mycket kostar Willian

Så mycket kostar Willian

Barcelona vill köpa Chelsea-stjärnan – det får de betala

Att Barcelona varit intresserade av att köpa loss brassen Willian från Chelsea är inget nytt. Men nu har i alla fall Chelsea, enligt spansk media, kommit med en prislapp.

Redan när Neymar lämnade för PSG, för 2,2 miljarder kronor, under den förra sommaren så var Barca intresserade av att köpa honom. Men då ska Chelsea ha sagt nej, eftersom de ville ha mycket mer betalt.

Nu ska dock London-klubben ha kommit fram till en prislapp. Det är något som den spanska tidningen Mundo Deportivo rapporterar. Det kommer att kosta FC Barcelona runt 850 miljoner kronor för att värva spelarens om just nu är i Ryssland för att spela åttondelsfinal. Det då Brasilien möter Mexiko under eftermiddagen.

Även United är intresserade

Läs mer: Bästa mittfältarna i VM 2018

Enligt brittisk tv kan spelaren lämna Stamford Bridge i sommar och skriva på för The Red Devils. Brassen ska inte vara nöjd med Antonio Conte och nu sägs han kunna lämna om italienaren fortsätter på sin tränarpost även nästa säsong.

Willian sitter på ett kontrakt med Chelsea som binder honom till klubben till och med 2020 och det är oklart hur mycket en övergång skulle komma att vara värd. Enligt transfermarkt är spelaren värd 32 miljoner euro. En övergång kommer dock att kosta betydligt mer än så.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply