Så kan Steven Gerrard hjälpa Liverpool till framgångar

Steven Gerrard kan hjälpa Jurgen Klopp och Liverpool till framgångar

Liverpool är på väg att göra en av sina bättre säsonger, resultatmässigt, på många år. För med en omgång kvar av den engelska ligan har Merseyside-klubben allt i egna händer när det kommer till att knipa en Champions League-plats till nästa säsong.

Det återstår bara en omgång av Premier League den här säsongen. Manchester City, Liverpool och Arsenal slåss om de sista platserna till Champions League nästa säsong, och det kommer bli spännande fram till den sista spelminuten.

Manchester City har just nu det bästa utgångsläget, tillsammans med Liverpool. För City leder med två poäng och ett kryss mot Watford, som klarat det nya kontraktet, kan räcka för att knipa tredjeplatsen.

Liverpool jagar – kan få tips av Gerrard

SE ÄVEN: Liverpools löner

Därefter kommer Liverpool. De ligger två pinnar efter Man City och kommer att möta Middlesbrough hemma på Anfield. Så kryssar Manchester-laget medan Liverpool, gör många mål, kan Merseyside-laget ta över tredjeplatsen.

Femma ligger just nu Arsenal, som är i behov av att Liverpool och City tappar poäng, samtidigt som de har svårast motstånd de de tar sig an Everton.

Förhoppnings för Liverpool kan lokalkonkurrenten hjälpa The Reds till en CL-plats nästa säsong. Om inte, verkar tränaren Jurgen Klopp ta hjälp av en gammal klubblegend. För just nu skrivs det i engelska tidningar att Steven Gerrard, som sedan i april är huvudtränare för klubbens U18-lag, ska gå in och hjälpa Klopp. Han kan även bli aktuell i staben för Liverpools a-lag till nästa säsong.

Läs: Arsenalstjärnornas enorma löner

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply