RYKTET: Madrid vill ersätta Zidane med Klopp

RYKTET: Madrid vill ersätta Zidane med Klopp

Klopp på Real Madrids önskelista

Den tyske stortränaren som för närvarande håller till i Liverpool är en av kandidaterna till att ta över Real Madrid till sommaren.

Vem som kommer bli tränare i Real Madrid nästa säsong är långt ifrån klart. Det är Zinedine Zidane som har kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2020 men att han stannar är oklart. Fransmannen må ha tagit hem två Champions League-titlar och en ligatitel under sina drygt två år i klubben, men det ser inte lika bra ut.

Denna säsong har Real Madrid nämligen åkt ur Copa del Rey mot Leganés i kvartsfinal samtidigt som man ligger hela 17 poäng bakom FC Barcelona La Liga. Zidane har ryktats vara osäker på en fortsättning hos marängerna och nu sägs den spanska huvudstadsklubben vara ute efter potentiella ersättare till den före detta storspelaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Så ska Real Madrid värva Eden Hazard

Det är den spanska tidningen Diario AS som kommer med uppgifter om att Jurgen Klopp kan bli den som tar över tränarposten efter Zidane inom loppet av några månader. Tysken har varit i Liverpool sen oktober 2015 och det är oklart vad som kommer hända med 50-åringen efter sommarens VM-slutspel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply