Uppgifter: Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United

Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United

Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United. United och Cristiano Ronaldo har avslutat sitt samarbete. 37-åringen är inte längre förknippad med laget från och med idag.

”Klubben tackar honom för hans enorma bidrag under två omgångar på Old Trafford”, skriver de på Twitter.

För en vecka sedan gick Cristiano Ronaldo ut i en uppmärksammad intervju och tog heder och ära av sin arbetsgivare.

Portugisiska tidningar har varit mycket kritiska mot Manchester United och personalen, inklusive tränaren Erik ten Hag.

Ronaldo Lämnar Manchester United

Intervjun föll inte i god jord hos Manchester United eller dess fans, så klubben och spelaren har gemensamt beslutat att avsluta hans kontrakt i förtid.

”Efter samtal med Manchester United har vi ömsesidigt kommit överens om att avsluta vårt avtal tidigare. Jag älskar Manchester United och jag älskar fansen, det kommer aldrig att förändras. Det känns dock som rätt tillfälle för mig att söka en ny utmaning” säger han i ett uttalande.

Ronaldos avslut på 145 mål

Cristiano Ronaldo har haft ett kontrakt med United värt 5,4 miljoner pund per vecka sedan han återvände till England förra sommaren, i totalt 12 år.

Portugisen, som nu befinner sig i Qatar för VM, gjorde imponerande 145 mål på 346 matcher i den röda tröjan.

”Klubben tackar honom för hans enorma bidrag under två perioder på Old Trafford. Vi önskar honom och hans familj en fin framtid”, skriver de i ett pressmeddelande.

Läs mer: Ronaldo i Portugals VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022Vem vinner VM 2022? Portugals har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Se även  Cristiano Ronaldo lön för att se vad Portugisen tjänar hos Manchester UnitedChans att vinna 1 miljon varje dag här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365