Hela intervjun med Cristiano Ronaldo och Piers Morgan!

Hela Ronaldos Intervju med Piers Morgan

Ronaldos intervju med Piers Morgan har skapat heta känslor

I en exklusiv intervju med Piers Morgan som sändes den här veckan på Ronaldos begäran beskriver anfallaren att han känner sig ”förrådd” av Manchester United. Han hävdar också att personer inom klubben försöker driva ut honom.

Piers Morgan intervjuade Cristiano Ronaldo i söndags, och spelaren höll inte tillbaka mot någon från klubbledningen till lagkamrater. Den här hösten har varit tuff för Ronaldo, då han har gått in och ut ur startelvan och till och med blivit avstängd från a-laget på grund av sina disciplinära problem. Nedan kan ni se hela intervjun med Cristiano Ronaldo och Piers Morgan. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Cristiano Ronaldo Piers Morgan intervju

Video: Cristiano Ronaldo Piers Morgan intervju

Ronaldos Omtalade Intervju med Piers Morgan

Piers Morgan frågade Ronaldo: ”Det känns som om du blir utstött?” Han svarade olyckligt: ”Ja. Inte bara tränaren utan även några andra två eller tre killar från klubben gör det.”

Cristiano Ronaldo är i slutskedet av sitt kontrakt med Manchester United. Den femfaldige Ballon d’Or-vinnaren ryktades lämna klubben förra sommaren, men han valde att inte göra det. Nu verkar det som att han kan lämna redan i januari.

Piers Morgan har också producerat en skriftlig version av intervjun för tidningen The Sun, där Portugals stjärna klargör att de inte respekterar klubbens hierarki.

”Det känns som om vissa människor inte ville ha mig här förra året, och det vill de fortfarande inte i år”, säger Ronaldo.

”Snälla, när ni pratar med andra spelare från och med nu, prata inte om mig. Prata om spelarna i fråga och om VM,” säger Ronaldo.

”Jag är övertygad om att den här händelsen, den här intervjun, och andra händelser med andra spelare kan inträffa ibland. Men det kommer inte att påverka laget”

”Jag följde mitt hjärta. Han sa till mig: ”Det är omöjligt för dig att gå till Manchester City”. Då sa jag: ”Okej, boss”. 

”Framstegen är noll. Sedan Sir Alex slutade har jag inte sett någon utveckling i klubben. Ingenting har förändrats.” 

”Han vet bättre än någon annan att klubben inte är på den vägen den förtjänar att vara. Han vet. Alla vet. De som inte ser det gör det inte för att de inte vill se det. De är blinda.”

Hans senaste intervju hade en enorm inverkan på människor över hela världen. I måndags bad Cristiano Ronaldo media att sluta besvära sina lagkamrater.

”Prata inte om mig. Prata om spelarna i fråga och om VM” säger Cristiano Ronaldo”

Cristiano Ronaldos närvaro på podiet i måndags i Doha var en stor överraskning för många. Följaktligen var det inte många journalister närvarande för att fråga honom om hans känslor inför de senaste reaktionerna på hans intervju, vilket CNN Portugal och The Telegraph rapporterar.

” Tajming är vad det är. Från er sida är det enkelt att prata om att man väljer sin tajming” säger Ronaldo.

”Ibland skriver ni sanningar, ibland lögner. Jag behöver inte oroa mig över vad andra tycker. Jag pratar när jag vill” Alla vet vem jag är, vad jag tror på.

Ronaldo intervju med Piers Morgan

Manchester United vill Stämma Ronaldo

Tidigare i veckan släppte Manchester United ett officiellt uttalande om att de ville ha alla fakta innan de vidtog några åtgärder.

Manchester United har anlitat advokater för att stämma Ronaldo för kontraktsbrott, i ett försök att få slut på deras nu brutna relation. Det är högst osannolikt att Ronaldo någonsin kommer att spela för klubben igen och han har fått veta att han inte är välkommen tillbaka till träningsanläggningen efter sitt VM-deltagande med Portugal i Qatar.

Nu när de har sett intervjun, som innehåller fakta i fråga, vidtar de åtgärder.

Manchester United har denna morgon påbörjat lämpliga åtgärder som svar på Cristiano Ronaldos senaste media intervju. Vi kommer inte att kommentera ytterligare till processen nått sitt slut”, skriver klubben på sin webbplats på fredagen.

Mbappé kanske ersätter Ronaldo i United

Mbappé kan vara Ronaldos ersättare i Manchester United. Enligt The Mirror kostar Cristiano Ronaldo inte bara klubben en betydande summa pengar per år, utan hans offentliga upptåg har nyligen förödmjukat lagets tränare och ledning.

I Frankrike finns det en annan superstjärna som inte heller är nöjd med sin nuvarande situation.

Kylian Mbappé förlängde sitt kontrakt med PSG i våras, men det finns redan rapporter om en brytning med klubbledningen. Fransmannen känner sig ”sviken” och kan vara på väg bort från klubben. Så varför inte ersätta en anfallare som är missnöjd med en annan?

Manchester United överväger att värva en ny anfallare för att ta Ronaldos plats när hans kontrakt löper ut 2022, efter att han planerar att lämna efter VM 2022 i Qatar. Mbappe skulle kunna förvärvas redan i januari för en stor summa på nästan 2 miljarder euro.

Hans lön skulle också uppgå till cirka 6 miljoner euro i veckan, något som inte många klubbar har råd med. Real Madrid var nära att skriva kontrakt med Mbappé vid ett tillfälle, men han bestämde sig i sista stund för att stanna hos PSG istället.

Hela intervjun med Cristiano Ronaldo och Piers Morgan!

Mer om Ronaldo och Fotbolls-VM 2022

Läs mer Ronaldo i Portugals VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022. Vem vinner VM 2022? Portugals har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Se även  Cristiano Ronaldo lön för att se vad Portugisen tjänar hos Manchester United. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply