Ronaldo är missnöjd i Madrid – kan gå till PSG

Efter att ha visat sitt missnöje genom att inte fira målen han gjorde mot Granada senast börjar ryktena kring Ronaldos framtid att florera. 

I pressen har mängder av rykten blossat upp, bland annat att Marcelo ska ha sagt att han hellre ser att Casillas vinner guldbollen än Ronaldo. En annan orsak sägs vara att Iniesta vann priset som Europas bästa fotbollsspelare, vilket ska ha upprört Ronaldo. 
Det allra mest trovärdiga däremot verkar vara att Ronaldo vill förhandla till sig ett nytt kontrakt.

I dagens läge tycker han inte att hans lön matchar de prestationer han står för på planen. Hans månadslön matchar den lön Kaká idag drar in, vilket kan få en att höja ögonbrynen. Vidare tjänar Lass Diarra “endast” tre miljoner euro mindre om året i nya klubben Anzhi.  

Med tanke på hans missnöje skall två klubbar i synnerhet visat sitt intresse. PSG skall redan ha börjat planera en värvning av Cristiano Ronaldo, medan ryska Anzhi alltid kommer att finnas med som en intressent. Huruvida dessa rykten är något att tro på är en annan femma, men att Ronaldo och klubben Real Madrid är i luven med varandra är solklart. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply