Romas nya triumf – krossade Inter på San Siro

Det var upplagt för spänning i Serie A på lördagskvällen, när obesegrade Inter fick besök av huvudstadsklubben Roma – även de utan någon förlust den här säsongen. Och den perfekta säsongsstarten löper vidare för gästerna, efter att man på San Siro kört över hemmalaget.

Kapten Francesco Totti öppnade målskyttet på San Siro. I den 18:de matchminuten passade matchens gigant, Gervinho bollen bakåt till anfallskollegan som med ett distinkt, lågt avslut överlistade Samir Handanovic till 0-1.

Med halvtimmen var det dags på nytt för Serie A:s just nu starkaste lag. Gervinho fälldes i hemmalagets straffområde och domaren pekade direkt på straffpunkten. Fram klev Francesco Totti och överlistade Inter-målvakten för andra gången den här kvällen.

Innan halvtidsvilan skulle även mål nummer tre ramla in för Giallorossi. En snabb omställning från gästerna slutade med att bollen magnifikt spelades ut till höger i straffområdet, där Alessandro Florenzi stabilt kunde kruta in bollen förbi den chanslöse Handanovic.

Inter försökte komma tillbaka in i matchen i den andra halvleken, när man bland annat bytte in Marco Icardi och Diego Milito. Men Roma höll undan, och var egentligen närmast ett mål när Gervinho bröt sig loss och ensam med hemmamålvakten misslyckades med avslutet, som räddades av Handanovic.

Matchen slutade 3-0 till gästande Roma, som där med har sju raka vinster i Serie A den här säsongen. Samtidigt får Inter ladda om batterierna över landslagsuppehållet, för att sen ta sig tillbaka in på vinnarspåret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365