Roma och Zenit i dragkamp om Andreas Granqvist

Storklubbarna intresserade av mittbacken

Lagkapten och en stabil stomme i ryska Krasnodar. Andreas Granqvist är redo att ta nästa steg i karriären och två storklubbar sägs vara intresserade av hans tjänster.

Efter 18 spelade matcher i den ryska högstaligan ligger Krasnodar på en femteplats i ligan. Klubben har under de första 18 matcherna släppt in 19 mål och den svenske landslagsbacken Andreas Granqvist har spelat en nyckelroll i det täta försvaret. Med goda prestationer på fotbollsplanen får större klubbarna upp ögonen.

Under gårdagen rapporterade Goal.com att Zenit kollat på Granqvist och att de är sugna på att köpa loss honom från Krasnodar. Sajten skrev även att den ryska storklubben förbereder ett bud på 92 miljoner kronor.
Nu kommer det uppgifter från Fotbollskanalen att även italienska Roma ska vara intresserade av Granqvist signatur. Mittbackens agent Martin Dahlin vill dock inte bekräfta intresset från de båda storklubbarna.

– Jag kommenterar inte specifika klubbar. Men det stämmer att det finns intresse för Andreas från en av Italiens och Rysslands största klubbar, säger han i en intervju till Fotbollskanalen.

Dahlin utesluter däremot inte att Granqvist kan komma att lämna Krasnodar.

– Andreas trivs ju väldigt bra i Krasnodar, men dyker det upp något intressant bud från en stor klubb så kommer vi så klart överväga det, säger han i intervjun.

Granqvist kontrakt med Krasnodar går ut sommaren 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365