Roma jagar Samir Nasri

Roma jagar Samir Nasri

Vill värva från Manchester City

Samir Nasri kan vara på väg att lämna Manchester City efter fem år i klubben. Spelaren jagas nu av Roma, uppger Fotbolltransfers.

Samir Nasri ser ut att hamna långt bort från Manchester Citys startelva i och med Pep Guardiolas ankomst till föreningen. Nu kopplas spelaren ihop med flera klubbar, då han tros vilja lämna Etihad Stadium. Det senaste ryktet påstår att Roma är på jakt efter den franska mittfältaren. Italienarna överväger att värva Nasri och uppges snart kontakta Premier League-klubben i det avseendet.

Nasri sägs vara öppen till en flytt till Rom, men hävdas kräva att klubben spelar i Champions League för att han ska skriva på. Roma kom trea i Serie A och kommer att gå in i den sista kvalrundan till Champions League. Lyckas man vinna där är det mycket möjligt att den franska mittfältaren går till Roma.

Fransmannen är inte den enda spelaren som är på väg att lämna Manchester City. Flera andra av klubbens nuvarande spelare kan ha hittat nya klubbadresser innan transferfönstret stänger. Bland annat har det talats om att både Inter och Milan jagar Jesus Navas.

Dessutom kan flera nyförvärv vara på väg att flytta till Etihad Stadium. Det har spekulerats om att klubbens ledning fortsätter att jaga Leonardo Bonucci.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply