bet365

Roma jagar Riyad Mahrez

Roma jagar Mahrez

Roma jagar Riyad Mahrez

Roma vill värva Riyad Mahrez från Leicester

Kommer Riyad Mahrez att lämna Premier League för Serie A? Roma jagar spelaren, skriver Football Italia.

Riyad Mahrez har tidigare uppgetts vilja lämna Leicester City. Bland annat har det påståtts att yttern är sugen på att flytta till Arsenal. Nu vill en annan klubb värva spelaren. Roma jagar Mahrez, enligt Football Italia.

Den italienska klubben är säkra på att de kommer att lyckas värva 26-åringen. De har redan fått ett bud på Mahrez nekat, men Roma tror att Leicester kommer att släppa h0nom om de höjer sitt bud.

Samtidigt sägs det att Roma och Mahrez redan är överens. Det enda som fattas i affären är därmed att italienarna lyckas övertala Leicester att släppa sin stjärna. 

Salahs ersättare?

Det talas om att Romas klubbledning ser Mahrez som den perfekta ersättaren för Mohamed Salah. Den sistnämnda lämnade tidigare under sommaren klubben för att flytta till Liverpool. Nu hoppas italienarna att Mahrez kan fylla det tomrum som Salah har lämnat efter sig.

Anlände 2014

Mahrez har spelat för Leicester sedan januari 2014. Han var en del av det lag som sensationellt vann Premier League säsongen 2015/2016. Efter över tre år i klubben är nu algeriern på väg att lämna.

Fler nyheter från Serie A

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply