Robin Olsen aktuell för Liverpool

Robin Olsen aktuell för Liverpool

Kan lämna Köpenhamn – för Liverpool

Engelsk press skriver just nu att Liverpool jagar en ny målvakt. Något som skulle kunna komma att bli Liverpool svenske Robin Olsen.

Enligt brittisk press är Olsen en av namnen på Jurgen Klopps önskelista. Något som för att den svenske keepern kan komma att flytta till Anfield efter VM avslutats. Det är ansedda The Guardian som tidigare har kommit med uppgifterna om att den förre Malmö FF-målvakten kan bli ersättare till Karius, efter sin mindre lyckades insats i Champions League-finalen mot Real Madrid. Se Sverige Tyskland idag live här =>

Det är dock inte bara Liverpool som ska vara på jakt efter svensken. Även Gazzetta dello Sport skriver att AS Roma vill köpa loss Olsen om deras målvakt Alisson skulle styra skutan på annat håll.

Nya uppgifter om Olsen

LÄS MER: Bästa målvakterna i VM 2018

Samtidigt kommer det nya uppgifter från England om en eventuell Robin Olsen-flytt. Målvakten, som just nu tillhör Sverige VM-trupp 2018 som ska mota Tyskland ikväll. Det är Daily Mail, som förvisso bör tas med en viss nypa salt.

Men den engelska tidningen skriver att Olsen ska vara aktuell för en flytt till The Reds redan efter VM 2018. Det här är något som även Sky Sports väljer att återberätta under lördagsmorgonen. Ikväll går det alltså att Se Sverige Tyskland, Blågults andra VM-match den här sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply