Robert Lewandowski nobbar flytt till Real Madrid

Robert Lewandowski nobbar flytt till Real Madrid

Real Madrid blir utan Lewandowski

Den polske superanfallaren säger att ryktena om en flytt till Real Madrid inte stämmer. Det mesta tyder på att vi inte får se Lewandowski i klubben i framtiden.

Det har inte gått en sommar där Robert Lewandowski inte kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Ända sen tiden i Borussia Dortmund har polacken ryktats vara på väg till Estadio Santiago Bernabéu och det sägs ha varit nära vid ett par gånger. Så sent som för ett par dagar sen skrev spanska Diario MARCA om att spelaren drömmer om en flytt till Real Madrid. Nu förnekar han dock att en flytt ska vara aktuell.

– Det är endast rykten. Varje år kommer det nya rykten och det är det enda jag vill säga, säger anfallaren som fyller 30 år i augusti månad.

SE ÄVEN: Chelsea jagar Robert Lewandowski

Tidigare kritiserat Bayern

Något som pekar på att Lewandowski kan komma att lämna Bundesliga är anfallarens tidigare kritik. Den före detta Dortmund-spelaren har tidigare kritiserat sitt klubb för att inte satsa tillräckligt när det kommer till spelarköp. Anfallaren har menat på att man inte värvar in tillräckligt bra spelare för att förstärka laget och vara med och slåss om Champions League varje säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply