Robert Lewandowski närmar sig Real Madrid – lär sig spanska

bet365

Robert Lewandowski närmar sig Real Madrid - lär sig spanska

Lewandowski med ny flirt till Real Madrid

Anfallaren har under en längre tid ryktats vilja lämna Bayern München för spel i Real Madrid. Nu hintar Robert Lewandowski på nytt om en flytt till den spanska huvudstadsklubben.

Robert Lewandowski är en av världens bästa anfallare och har anses som det under flera års tid. Polacken har öst in mål både i Borussia Dortmund, Bayern München samt det spanska landslaget, något som gjort att storlag runt om i Europa försökt knyta till sig spelaren. Efter fyra år i Dortmund skrev han på för Bayern München sommaren 2014 efter att ha lämnat som bosman och sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021. Nu kan 29-åringen dock vara på väg att lämna Allianz Arena, detta för spel i La Liga och Real Madrid.

SE ÄVEN: Real Madrids löner och kontrakt 2017/2018

För några veckor gick Bayern Münchens vicepresident Karl-Henize Rummenigge ut och svarade spelaren som klubbens försäsongsplanering. Han påminde då Lewandowski att Real Madrid hade försäsongsläger i ett varmt land under längre tid än de tyska giganterna och refererade Real Madrid som ”Lewandowskis drömklubb”. Nu kommer nästa hint om en Madrid-flytt för storstjärnan, i alla fall om man tror på vad BILD kommer med för rapporter under onsdagen. Enligt den tyska tidningen ska Lewandowski nämligen börjat lära sig spanska.

Robert Lewandowski närmar sig Real Madrid - lär sig spanska

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply