Robert Lewandowski åter på Real Madrids radar

Robert Lewandowski åter på Real Madrids radar

Lewandowski – tredje gången gillt?

Real Madrid vill förstärka anfallet antingen i vinter eller bästa sommar. Ett namn som åter finns på tapeten är inget mindre än Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski är ett namn som finns på alla läppar. Både när det kommer till målskytte och övergångsmarknaden. Sen flytten från Dortmund sommaren 2013 till Bayern München har flera klubbar ständigt kopplats ihop med polacken, framför allt Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben ska vid flera tillfällen ha haft möte med spelarens agent och nu kan en affär tillslu bli av.

Då Pierre-Emerick Aubameyang ser ut att lämna för spel på annat håll vill Real Madrid nu ha in en förstärkning i anfallet. I somras sålde man flertalet avgörande spelare, bland annat Álvaro Morata och denna säsong har man saknat en sylvass avslutare. Detta då varken Cristiano, Benzema eller Bale visat någon vidare form, i alla fall inte när det kommer till spel i La Liga.

Lewandowski är ett namn man nu ska ha bestämt sig för, men det är inte säkert att det blir ett köp av målsprutan. Spelarens agent ska ha erbjudit spelaren till Real Madrid, men det är oklart hur mycket Bayern München kräver för att släppa sin storstjärna. Lewandowski sitter på ett kontrakt som sträcker till och med sommaren 2021 och Bayern kan komma att kräva upp emot 100 miljoner euro för spelarens tjänster.

Robert Lewandowski åter på Real Madrids radar

PSG intresserade – men kan hindras

Även Paris Saint-Germain vill värva Lewandowski. I detta fall är det dock inte lika klart. Den franska huvudstadsklubben måste nämligen invänta ett beslut från UEFA. PSG har nämligen blivit anmälda av det spanska ligaförbundet (LFP) efter värvningen av Neymar. Detta efter att fransmännen betalt 222 miljoner euro för Neymar den gångna sommaren.

Robert Lewandowski åter på Real Madrids radar

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply