• Error, no group ID set! Check your syntax!

Rio Ferdinand uppmanar United till att köpa Bale

Rio Ferdinand uppmanar United till att köpa Bale

“United måste köpa Bale”

Den före detta Manchester United-försvararen säger i en intervju att Manchester United borde köpa Gareth Bale den kommande sommaren.

Efter att Real Madrid förlorade Copa del Rey-finalen i maj 2013 gjorde man flera stora förändringar. Några av de största var att man sålde Ángel Di Maria och Mesut Özil samtidigt som Gareth Bale köptes in för en världsrekordsumma. Wales har dock inte haft det speciellt lätt på Estadio Santiago Bernabeú. Han mi ha vunnit flera lagtitlar men personligen har det varit svårt för superstjärnan. Totalt har superstjärnan dragit på sig över 40 skador sedan övergången från Tottenham Hotspur och varje sommaren har det pratats om en flytt tillbaka till de brittiska öarna. Det är framför allt Manchester United som kopplats ihop med Walesaren och nu uppmanar legendaren Rio Ferdinand att värva spelaren i sommar.

– När det kommer till hans talang tvekar jag jag inte alls. Jag hade värvat honom om det är till rätt pris. Problemet är dock att bli kvitt hans skador, säger Ferdinand till BT Sport och fortsätter:

– Har har en enom talang. I Spanien säger de att han haft en dålig säsong och att fansen inte vill ha kvar honom. Jag skulle älska att se honom i Premier League efter sommaren.

Totalt har det blivit 14 mål på 32 matcher denna säsong för Gareth Bale hos marängerna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Gareth Bale i Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply