bet365

”Reus nobbar förlängning med Dortmund”

Tyskland vann fotbolls-VM, men mittfältaren Marco Reus fick stanna kvar i hemlandet på grund av en ledbandsskada i foten. Det har dock inte hindrat transfersurret från att nå till Borussia Dortmund-stjärnan. För enligt Bild kan stjärnan vara aktuell för ett klubbskifte.

Reus, som sitter på en utköpsklausul värd blott 35 miljoner euro, står under kontrakt med Borussia Dortmund till 2017. Den tyska klubben har hittills försökt skriva nytt avtal med spelare, med en rejäl lönehöjning inkluderad, men enligt Bild har Reus nobbat ett sådant förslag. 

Liverpool, Barcelona och Manchester United har tidigare sagts vara intresserade av stjärnan, och nu säger Bild att även Bayern München håller ett öga på 25-åringen. Något som Bayern Münchens vd Karl-Heinz Rummenigge uttryckt, enligt Bild.

– Jag tror det blir svårt för Borussia Dortmund. Europas storklubbar kommer vara väldigt ny­fikna på hans utköpsklausul (efter att han nobbat ett nytt kontrakt). Flera klubbar, inklusive Bayern München, kommer att vara intresserade, säger han till Bild.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply