Rémy på läkarundersökning hos Newcastle

Newcastle har varit på jakt efter en anfallare under sommarens transferfönster då Papiss Cissé länge såg ut att lämna klubben på grund av konflikter med tröjsponsorn Wonga, en bank som lånar ut pengar med hög ränta, vilket strider mot den religion (islam) som Cissé är troende till. Men i slutet på juli var han tillbaka igen i träningsmatchen mot St Mirren och då gjorde senegalesen mål direkt.

Nu kan Cissé få sällskap i anfallet – av Queens Park Rangers franske striker Loïc Rémy. QPR åkte som bekant ur Englands högstaliga, Premier League, förra säsongen och får nu börja om i Championship. När ligasäsongen inleddes med en match mot Sheffield Wednesday i lördags fanns inte Rémy med i truppen och nu säger nära källor till Sky Sports att han är på plats för en läkarundersökning hos Newcastle.

Harry Redknapp, nuvarande manager i QPR, menar dock att det kommer kosta ifall Newcastle vill låna in fransmannen som gjorde 6 mål på 14 matcher i Premier League förra säsongen. Rémy kostade QPR 80 miljoner kronor när han anlände i januari, därför kommer Newcastle vara tvungna att lägga ut 20 miljoner kronor om de vill få in 26-åringen på lån för den kommande säsongen.

– Vi betalade ungefär £8m för honom, så om någon vill låna honom på ett år, så är vi berättigade att få £2m per år för honom, säger Redknapp till Sky Sports. Gör inget misstag, han kommer göra 15-20 mål nästa säsong om han går till en Premier League-klubb. Han är en toppklasspelare – en spelare för vilken Premier League-klubb som helst enligt min åsikt.

Newcastle är sedan tidigare i förhandlingar med Lyon om deras franske anfallare – Bafetimbi Gomis – och Lyons president Jean-Michel Aulas hävdar att klubbarna kommit överens om en prissumma på 70 miljoner kronor för 27-årige Gomis.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365