Real säkra på att värva De Gea

bet365

Real Madrid ser till slut ut att få sin Galactico

En av transferfönstrets största snackisar har varit David de Gea och hans eventuella flytt till Real Madrid. Nu uppger AS att Manchester United är redo att acceptera ett bud på sin målvakt. 

David de Gea har i inledningen av årets Premier League-säsong fått finna sig i att sitta på läktaren, det på grund av en påstått dålig relation med tränaren Louis van Gaal som menar att spanjoren har haft fokus på annat håll. En till synes ohållbar situation håller nu enligt spanska AS på att lösa sig då Manchester United ska vara beredda att släppa 24-åringen.

Ramos-besvikelse bakom utdragen affär

Enligt den spanska tidningen ska Manchester United vara besvikna över att tidigare i somras inte fått Real Madrids nyblivne lagkapten Sergio Ramos i utbyte mot De Gea, vilket har dragit ut på affären. Men nu ska klubbarna alltså vara överens, och övergångssumman uppges hamna på 400 miljoner euro.

Presenteras på tisdag

Enligt tidningen är Real Madrid så säkra på att affären kommer gå igenom att man redan nu håller på att planera presentationen av målvakten som väntas äga rum nu på tisdag.

bet365

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365