Real-presidenten bekräftar: “Försökte värva storstjärnorna”

Real-presidenten bekräftar: "Försökte värva storstjärnorna"

Real Madrid ville värva stjärnduon – var för dyra

Real Madrids president bekräftar att man var på jakt efter Robert Lewandowski och Paul Pogba, men att man inte lyckades köpa loss de.

Real Madrid har genom åren värvat storspelare efter storspelare. Under de senaste åren har det dock inte blivit lika många storvärvningar som tidigare, framför allt då priserna stigit samtidigt som den spanska huvudstadsklubben inte kunnat erbjuda de löner som till exempel Paris Saint-Germain eller Manchester City betalar ut.

Vid flera tillfällen har både Robert Lewandowski och Paul Pogba kopplats ihop med marängerna, dock har ingen övergång blivit av. Nu bekräftar Real Madrids president Florentino Pérez att man försökt värv de båda stjärnorna, men att spelarnas klubbar vägrat.

– Det finns spelare som inte blir sålda. Vi gick efter Lewandowski i flera år och ingenting hände eftersom han inte har någon klausul och de (Bayern) säljer honom inte, säger presidenten under Real Madrids medlemsmöte enligt Diario MARCA.

– Det finns ingen chans. Och det hände med (också) med Pogba. När vissa spelare kan säljas så kan vi gå efter dem, fortsätter Perez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply