Real Madrid vs Manchester City – startelva, laguppställning & odds inför Real vs City, Champions League!

Real Madrid vs Manchester City - startelva, laguppställning & odds inför Real vs City semifinal returmatch, Champions League!

Inför Real Madrid mot Manchester City  – Champions League 2024

Inför Real Madrid mot Manchester City, returmötet i Champions League 2024! City är favoriter enligt oddsen! Hos Unibet har de 2,50  i odds och Real Madrid som har oddset 3,00. Vem tror du vinner Real Madrid vs Manchester City-matchen ikväll? Blir det Real eller City? Blir det Vinicius Júnior eller Erling Haaland som avgör på tisdagskvällen? Här har du startelva, laguppställning & odds inför Madrid vs  City i Champions League 2024? Streama City – Real live online här!

Real Madrid vs Manchester City - startelva, laguppställning & odds inför Real vs City, Champions League!

Real Madrid vs Manchester City odds – vem vinner ikväll enligt oddsen?

Om några timmar får vi svaret då det smäller mellan Real och City! Så här ser vinnaroddsen ut för kvällens match där City är favorit att vinna matchen på bortaplan:

Speltips Real Madrid vs Man City 1X2 tips
Odds Real Madrid vs Manchester City 1X2
1 X 2
3,00 3,30 2,50
Odds Real Madrid vs Man City 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,56 1,35 1,41
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,62 2,23
Odds Real Madrid vs Man City Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 Under 2,5
1,78 2,04

Du hittar de senaste oddsen här =>

Real Madrid vs Manchester City - startelva, laguppställning & odds inför Real vs City semifinal returmatch, Champions League!

Inför Real Madrid – Manchester City – Champions League 2024

Det blev mållöst i det första mötet mellan Real Madrid och Manchester City när de båda lagen möttes Etihad Stadium förra veckan. Då spelade det spanska storlaget utan Karim Benzema men med Vinicius Júnior. Trots att man hade flera spelare på frånvarolistan var Real Madrid det bättre laget och hade ett par chanser.

Pepe var en av spelarna som hade ett jätteläge att ge det spanska huvudstadslaget fördel inför returen som spelas på Estadio Santiago Bernabéu, detta på onsdagskvällen när spelare som Erling Haaland och Kevin De Bruyne ska försöka ta sitt Manchester City till finalen. Det återstår att se vilket av lagen i matchen Madrid – City som kommer att spela final i 2024 års Champions League, en final där man kommer få möta vinnaren i mötet Inter Milan – AC Milan.

Det är många som undrar om Karim Benzema och Erling Haaland kommer att spela matchen. Spanska medier kommer med olika uppgifter men de båda spelarna såg inte hundra ut under träningarna de två tidigare dagarna. Mycket tyder på att både Benzema och Haaland kommer att starta.

Målskyttar i Champions League – Champions Leagues skytteliga

I semifinalen ställs Erling Braut Haaland mot Vinicius Júnior när det gäller skytteligan. Norrmannen har gjort 12 mål i årets upplaga av turneringen och ligger 5 mål före spanjoren. När vi ställs inför returmötet i semifinalen har Erling Haaland en stor chans att avgöra och vinna skytteligan, speciellt ifall Man City vinner mot Real Madrid.

Nedan kan du se hur Champions Leagues skytteliga 2024 ser ut:

Interna skytteligan Real Madrid

När det kommer till den interna skytteligan ligger Vinicius Júnior först med 7 mål och Rodrygo på andraplats med 5 gjorda mål. Engelsmannen har dock gjort 2 assist mer än Vinicius Júnior som står på noll än så länge. Två av Vinicius Júniors mål kom i det viktiga dubbelmötet med Paris Saint-Germain där belgaren stod för ett mål i var match vilket var avgörande för lagets avancemang till semifinal i turneringen.

Interna skytteligan Manchester City

När det kommer till den interna skytteligan i Manchester City är det Erling Braut Haaland som leder överlägset med sina brutala 12 fullträffar. På andra plats finns fransmannen Kevin De Bruyne som gjort två mål men efter duon står det endast flertalet spelare på ett gjort mål under hela turneringen. Vinicius Júnior är otroligt viktigt för laget och skulle det inte vara för portugisens mål hade man inte tagit sig ändå till semifinal i turneringen.

Real Madrid - Manchester City Head to Head (H2H)

Real Madrid – Manchester City Head to Head (H2H)

Potentiella startelvor: Real Madrid – Manchester City

Manchester City (4-5-1): Hart; Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy; Fernando; Fernandinho, Navas, Touré, De Bruyne; Agüero

Real Madrid (4-3-3):  Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Isco , Kroos, Modric; Bale, Jesé, Karim Benzema

Karim Benzema vs Erling Haaland

Vem ska dra lasset och visa vägen mot semifinalerna i UEFA Champions League 2024? Ska det bli Karim Benzema eller är det Erling Haaland som kommer att kliva fram? Lagens båda storstjärnor är de som ska visa vägen till San Siro och det återstår att se om Agüero lyckas ta sig vidare mot det lag som han en gång i tiden var besatt av att skriva på för. Argentinaren har endast mäktat med två fullträffar i säsongens turnering, men det är ju det gäller som mest och det är ju han behöver kliva fram.

Real Madrid vs Manchester City tidigare möten i Champions League

Förutom det första mötet har de båda lagen har stött på varandra vid två tillfällen tidigare, detta 2012 i gruppspelet då Real Madrid och Manchester City lottades in i grupp D. Det spanska huvudstadslaget vann matchen på Estadio Santiago Bernabéu medan matchen på Etihad Stadium slutade 1-1.

Champions League historia och statistik

Det finns mycket statistik och historia om en ärofylld turnering som Champions League. Många vill bland annat veta vem som gjort flest matcher i Champions League genom tiderna, stått för flest mål i Champions League genom tiderna och vilka som är de största segrarna i Champions Leagues historia. Andra ämnen som också brukar tas upp när det kommer till Champions League-historia är länderna med flest Champions League-titlar samt prispengar Champions League 2024. Se även Champions Leagues spelprogram, vilka TV-kanaler som visar Champions League på TV  och här har du spelschema för Champions League åttondelsfinaler 2024 och spelschema Champions League semifinaler 2024.

Speltips Real Madrid vs Man City 1X2 tips
Odds Real Madrid vs Manchester City 1X2
1 X 2
3,00 3,30 2,50
Odds Real Madrid vs Man City 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,56 1,35 1,41
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,62 2,23
Odds Real Madrid vs Man City Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 Under 2,5
1,78 2,04

Du hittar de senaste oddsen här =>

Real Madrid - Manchester City laguppställning

Real Madrid vs Manchester City live stream & TV

Här hittar du mer info om vilken TV-kanal och Real Madrid vs Manchester City live stream:

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply