Real Madrid ville värva Dani Alves i somras

Real Madrid ville värva Dani Alves i somras

Real Madrid ville värva Dani Alves

I en intervju med spansk radio bekräftar Real Madrids president Florentino Pérez att han ville värva Dani Alves till huvudstadsklubben.

Under åtta säsonger försvarade Dani Alves FC Barcelonas tröja innan han 2016 skrev på Juventus. Efter endast en säsong i Serie A drog resan vidare till Paris Saint-Germain där han numera spelar tillsammans med landsmännen Neymar, Thiago Silva och Lucas Moura. Alves skrev på för PSG i somras men nu avslöjas det att ytterbacken även hade intresse från Real Madrid.

Real Madrid ville värva Dani Alves i somras

I en intervju med spanska radiostationen Onda Cero avslöjar Real Madrids president Florentino Pérez att Dani Alves var en spelare man ville värva, men att han stängde dörren för en flytt direkt. De båda träffades nämligen på FIFA Awards som hölls i dagarna.

– Jag träffade honom på galan och han är en rolig människa. Vi skojade lite och jag sa till honom att det är synd att jag aldrig sett honom spela i Real Madrid, säger 70-åringen och fortsatte:

– Han sa dock att jag inte skulle ringa honom, avslöjar presidenten vars lag den gångna säsongen vann både La Liga och Champions League.

SE ÄVEN: Real Madrid-spelarnas löner 2017/2018

Real Madrid ville värva Dani Alves i somras

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply