Real Madrid vill värva Ousmane Dembélé

Real Madrid vill värva Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé kan välja mellan Barcelona och Real Madrid

Barcelona har under en längre tid försökt värva Dembélé och man ska vara överens med spelaren om ett kontrakt, man är dock inte överens med Dortmund. Nu kommer rapporter om att Real Madrid kan värva spelaren i sommar.

I dagarna flög representanter återigen från Barcelona till Tyskland för att försöka få till en av värvning av Ousmane Dembélé. Den spanska storklubben är väldigt benägna att värva spelaren men då Dortmund sägs kräva 150 miljoner euro för spelaren börjar den rödblåa klubbledningen tveka. Trots att man fick in hela 222 miljoner euro efter försäljningen av Neymar tänker man inte förhasta sig och betala skyhöga summor för nyförvärven i sommar, något som gjort att man kan missa en värvning av Dembélé.

Real Madrid vill värva Ousmane Dembélé

Enligt Barcelonabaserade Mundo Deportivo ska nämligen Real Madrid lagt sig in i jakten på Dembélé och huvudstadsklubbens intresse ska ha flertalet pikar mot de största rivalerna. En av de största anledningarna till att man vill värva fransmannen är först och främst att man letar efter avlastning till anfallstrion BBC med Bale, Benzema och Cristiano Ronaldo. En av de tre kan dock komma och försvinna, något som mer eller mindre skulle garantera en startplats för stortalangen. Värvningen av Kylian Mbappé ser ut att ha tagit tvärstopp och Madrid ska ha en positiv syn till att istället värva Dembélé. Det är dock inte bara en värvning som gör att Madrid har frågat om spelarens tjänster. Man har även i åtanke att man kan värva en spelare som är på väg till de största rivalerna samtidigt som man skulle destabilisera Barcelona inför det kommande dubbelmötet i den spanska Supercupen.

Zinedine Zidane sägs vara en viktig pjäs när det kommer till att försöka övertyga Dembélé om en flytt till Santiago Bernabéu, men det återstår att se om någon av de två spanska storklubbarna betalar 150 miljoner euro för spelaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelona-stjärnorna & Real Madrid lönelista

Real Madrid vill värva Ousmane Dembélé

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply