Real Madrid vill inte sälja Mateo Kovacic

Real Madrid vill inte sälja Mateo Kovacic

Kovacic stannar i Real Madrid

Trots mängder av flyttrykten kommer Mateo Kovacic inte lämna Real Madrid. Det bekräftar spanjorernas sportchef i en intervju under torsdagen.

Mateo Kovacic är ett namn som det ryktats friskt om i Real Madrid. Den kroatiske mittfältaren har inte lyckats ta en plats i den spanska huvudstadsklubben sen flytten från Inter. Trots flertalet år i Real Madrid har kroaten tagit en startplats och flera klubbar har visat sitt intresse för Kovacic. Både lag från Italien och England kom med bud på spelaren, men marängerna vägrade sälja mittfältaren. Nu bekräfter Real Madrids sportchef José Ángel Sánchez om sommarens händelser.

Real Madrid vill inte sälja Mateo Kovacic

– Den gångna sommaren kom det in flera bud och många klubbar frågade om Kovacic. I Italien var det Inter som var intresserade och från Premier League blev vi kontaktade av Tottenham, säger Sánchez och fortsätter:

– Kovacic är inte till salu, vi kommer inte att sälja honom! Om det kommer några bud i januari kommer vi tacka nej, avslutar han.

Kroaten anslöt till Real Madrid 2015 och har sedan dess endast spelat 54 matcher varav 27 från start. Under denna säsong har det endat blivit två framträdanden. Detta då han blivit inbytt vid två tillfällen.

Källa: Sportske Novosti

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

Real Madrid vill inte sälja Mateo Kovacic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply