Real Madrid vill hämta in Christian Eriksen i sommar

Real Madrid vill hämta in Christian Eriksen i sommar

Eriksen kan ersätta Luka Modric

Dansken som vuxit ut till en av de större stjärnorna i Premier League finns på önskelistan hos Real Madrid. Detta för att ersätta Luka Modric.

Då Tottenham planerar att acceptera bud som kommer in på Christian Eriksen på 100 miljoner euro eller mer har flertalet klubbar fått upp ögonen för dansken. Under en längre tid har det varit FC Barcelona som visat intresse för att värva mittfältaren men nu har även ärkerivalerna Real Madrid ett finger med i spelet. Huvudstadsklubben sägs nämligen också vara på jakt efter Eriksen som en ersättare till Luka Modric som fyller 33 år i september månad.

Den före detta Ajax-spelaren som kan lämna Spurs efter fem säsonger i klubben finns även på intresselistan för bland annat Paris Saint-Germain. Det är oklart hur stort intresset är från den franska huvudstadsklubben men tillsammans med de två spanska giganterna gör man upp om Eriksen.

Spurs vill förlänga med spelaren

Samtidigt som de Europeiska toppklubbarna drar i Christian Eriksen vill spelarens nuvarande klubb Tottenham Hotspur förlänga kontraktet. Brittisk press menar att Spurs kommer att erbjuda en löneförhöjning till spelaren för att inte riskera att han lämnar klubben under sommarens transferfönster. Några siffror kring det nya kontraktet är oklart.

Christian Eriksen har för närvarande två år kvar på sitt kontrakt som går ut sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply