Real Madrid vill betala klausulen för Sarabia i vinter

Real Madrid vill betala klausulen för Sarabia i vinter

Sarabia till Real Madrid?

Spelaren som slagit igenom i Sevilla kan vara på väg till Real Madrid. Enligt spansk press ska marängerna vilja betala Sarabias utköpsklausul i vinter.

Real Madrid ser fram emot att värva under transferfönstret i januari månad. Marängerna har kopplats ihop med flera namn som kan vara på ingång men ännu är inget klart. Enligt spansk press ska dock Real Madrid förbereda sig för att betala utköpsklausulen för en av toppkonkurrenternas stjärnor.

Enligt tidningen MARCA vill Real Madrid betala utköpsklausulen för att köpa loss Pablo Sarabia från Sevilla i vinter. 26-åringen har slagit igenom i den andalusiska storklubben och kan nu återvända till Estadio Santiago Bernabéu. Spelaren har en utköpsklausul på 18 miljoner euro och har denna säsong stått för 15 mål och 8 assist i alla turneringar.

Sarabia har tidigare spelat i Real Madrids ungdomslag och spelarens agent, Ginés Carvajal, som har en bra relation med Real Madrid kan få till en övergång i januari.

I Sevilla FC har man under en tid försökt förlänga spelarens kontrakt och höja utköpsklausulen, något man dock inte lyckats med.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid vill värva Samu Chukwueze

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply