bet365
bet365

Real Madrid-stjärnan säger nej till Premier League-jätten

Regerande mästarna från nobben – Asensio säger nej till Chelsea

Marco Asensio inledde den här säsongen genom att göra det imponerande bra. Något som nu lett till att han fått stort intresse över sig från hela världen. Men trots det verkar 22-åringen att försöka vilja stanna kvar i den spanska huvudstaden.

Det var framför allt i höstas som Real Madrid-anfallaren Asensio började med att göra matcher sent. Till exempel så lyckades han rädda viktiga poäng för ”Los Blancos” innan dock hela laget rasade ihop ganska så rejält.

Men trots Madrids fall så står åtminstone Asensio upp, och nu har han ett stort intresse över sig från flera europeiska toppklubbar.

Real Madrid-stjärnan säger nej till Premier League-jätten

Chelsea vill köpa Asensio

TITTA HÄR: Det tjänar Real Madrids spelare

För enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo så har Chelsea försökt lägga ett enormt bud, på över 1,3 miljarder kronor för den bara 22-årige anfallaren. London-klubben, som alltid gjorde en liknande värvning förra sommaren då man köpte in Alvaro Morata för runt 650 miljoner kronor – trots att han var en bänkspelare – verkar fortsätta med samma taktik.

Dock ska spelaren, enligt samma källa, ha tackat nej till Premier League-lagets erbjudande. Det eftersom han vill försöka att bli mer etablerade i Real Madrids startelva, rapporterar tidningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply