bet365

Real Madrid satsar på superduon i sommar

Real Madrid satsar på superduon i sommar

Real Madrid planerar värva Icardi och Hazard

Den spanska huvudstadsklubben har haft ett tungt år efter att Cristiano Ronaldo lämnat klubben och nu vill man spendera stort för att återhämta sig.

Det är ingen hemlighet att Real Madrid siktar in sig på att värva stort och mycket till sommaren. Säsongen 2018/2019 har varit ett mindre fiasko för den spanska huvudstadsklubben då man haft tre olika tränare samt inte har någon chans att vinna någon av de tre största titlarna denna säsong. Cristiano Ronaldos övergång till Juventus gjorde att marängerna tappade sin bästa målskytt och det har inte fungerat med Karim Benzema och Gareth Bale som ersättare till portugisen.

För ett par dagar sedan stod det klart att Real Madrid värvar Eder Militao och betalar spelarens utköpsklausul på 50 miljoner euro. Brassen ansluter till nästa säsong från FC Porto och det är långt ifrån allt som Real Madrid har i sina planer. Förutom försvararen ska man även vilja spetsa till anfallspositionen och det är två namn som kopplats ihop med marängerna under de senaste månaderna. Det är framför allt Mauro Icardi och Eden Hazard som sägs vara den duo som Zinedine Zidane har i sikte inför den kommande säsongen. Spansk press har tidigare skrivit att Zidane kommer få värva för drygt 3,7 miljarder kronor och duon kommer kosta en stor del av sommarens transferbudet.

Enligt Diario AS ska Icardi kunna lämna Inter för en prislapp på drygt 80 miljoner euro, detta efter den senaste tidens turbulens. Eden Hazard sägs kosta drygt 12 miljoner euro då hans kontrakt med Chelsea går ut efter nästkommande säsong.

Även OKDiario är inne på samma linje om att duon med stor sannolikhet hamnar på Estadio Santiago Bernabéu i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply