Real Madrid säljer Àlvaro Morata – För att kunna värva Kylian Mbappé

Real Madrid säljer Àlvaro Morata - För att kunna värva Kylian Mbappé

Så planerar Real Madrid att värva Kylian Mbappé

Real Madrid vill värva Kylian Mbappé. Klubben tänker sälja Àlvaro Morata för att göra värvningen av fransmannen möjlig, rapporterar Marca.

Real Madrid jagar Kylian Mbappé. Det har vi fått höra under en lång tid. Nu verkar det som att den spanska klubben har gjort upp en plan för hur de ska lyckas värva talangen. Spanjorerna tänker sälja Álvaro Morata för att göra värvningen av Mbappé möjlig, uppger Marca.

Morata sägs flytta till Manchester United under den här veckan. Om allt går som planerat, och Real Madrid säljer anfallaren, så kommer Champions League-mästarna att gå all in för att värva Mbappé.

En jagad man

Det kommer dock inte att bli enkelt för Real att vinna kampen om Monacos talang. Massa storklubbar är intresserade av att värva Mbappé. 18-åringen har kopplats samman med exempelvis LiverpoolPSGManchester City och Borussia Dortmund.

Funderar på att stanna

Samtidigt talas det om att talangen, trots alla erbjudanden, funderar på att stanna i Monaco i minst en säsong till. Spelaren tror att det kan bli svårt att få tillräckligt med speltid inför VM 2018 i någon av storklubbarna. Samtidigt är han nästan garanterad en startplats i Monaco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply