bet365

Real Madrid ökar intresset för Alisson

bet365
Real Madrid ökar intresset för Alisson

Alisson på Real Madrids radar

Den brasilianske målvakten som slagit igenom i AS Roma jagas av flertalet engelska klubbar. Nu ska Real Madrid ökat intresset för en värvning.

Alisson är ett namn som kopplats ihop med de största klubbarna i Europa de senaste månaderna. Målvakten som slagit igenom i AS Roma finns på önskelistan hos väldigt många många klubbar, framför allt i Premier League. Det kan dock bli en flytt till den iberiska halvön för Alisson i sommar.

Enligt den Madridbaserade tidningen MARCA ska nämligen Alisson Becker ha blivit högsta prioritet för den spanska huvudstadsklubben under sommarens transferfönster. Målvaktsfrågan är fortfarande inte löst och då David De Gea och Thibaut Courtois inte ser ut att röra på sig från respektive klubbar är brassen den kandidat som ligger bäst till.

Hos marängerna är man inte helt nöjda med Keylor Navas som denna säsong släppt in mer än dubbelt så många mål som Barca och Atlético Madrid tillsammans. Nu vill man ersätta Costaricanen med Alisson som sägs ha en prislapp på mellan 50 och 60 miljoner euro. Prisnivån passar spanjorerna väldigt bra då man inte vill betala mer än 100 miljoner euro för en ny målvakt.

Sedan tidigare ska även Liverpool visat intresse för spelaren. Alisson själv har dock tidigare flirtat med Real Madrid om en flytt till Santiago Bernabéu.

De Gea och Courtois borträknade

Det ska krävas väldigt mycket för att antingen David De Gea eller Thibaut Courtois spelar i Real Madrid den kommande säsongen. De båda målvakten har en startplats i respektive lag i Premier League och då de engelska klubbarna inte är speciellt intresserade av att förhandla skulle det inte bli några billiga affärer. Att köpa loss David De Gea skulle komma att kosta drygt 100 miljoner euro samtidigt som Courtois inte heller skulle gå för en lägre prislapp.

Courtois poängterade så sent som ett par dagar sen att han kommer stanna på Stamford Bridge under den kommande säsongen. Belgarens kontrakt med Chelsea går ut sommaren 2019 och det återstår att se om han förlänger eller väljer en flytt på annat håll efter nästa säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply