Real Madrid och Liverpool i dragkamp om Rodrygo

Real Madrid och Liverpool i dragkamp om Rodrygo

Storklubbar jagar supertalangen – Madrid närmast

Det finns många nya talanger som är på väg upp. En av de är brassen Rodrygo Goes, som just nu har flera av de största klubbarnas ögon på sig. Inte minst Real Madrid, som uppges vara närmast att värva honom för tillfället.

Vi vet sedan tidigare Brasilien är ett stort fotbollsland som producerar mängder av bra spelare. Det är ju något som Brasiliens VM-trupp 2018 ger oss bevis på. Hur som helst så är brassarna nu på väg att ta fram nästa stora spelare, enligt många.

För Rodrygo, bara 17 år, som just nu spelar i Santos, en klubb bland annat Pele och Neymar spelat i, ses som en enorm talang i hemlandet.

Kan gå till Real Madrid

SE HÄR: Bästa anfallarna i VM 2018

Enligt många spås Rodrygo nu till att bli en av framtidens stora stjärnor, något som redan märks. För den vindsnabbe anfallaren, som även spelar ytter en del, har fått ett enormt intresse på sig.

Han väntas lämna Brasilien för att gå till någon av de toppeuropeiska klubbarna redan till sommaren. Allt från Napoli, PSG, Bayern Munchen, Liverpool och Real Madrid ska ha visat intresse, skriver engelska Sky Sports. De sistnämnda verkar bli de som gör upp om stortalangen, men den spanska huvudklubben verkar vara närmast ett köp för en affär som kan sluta uppemot 500 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply