Real Madrid och Atlético Madrid kan göra affärer – igen

Real Madrid och Atlético Madrid kan göra affärer - igen

Efter förbjudna flytten – nu kan de göra affärer igen

Enligt uppgifter till spansk press vill Atlético Madrid värva från stadsrivalerna Real Madrid, detta samtidigt som marängerna har blickarna fästa på grannarnas försvarsstjärna.

Sommaren 2017 stod Theo Hernández för en av de mest uppmärksammade flyttarna i spansk fotboll under senare tid. Efter ett års utlåning till Alavés lämnade fransmannen Atlético Madrid efter tio år i klubbens ungdomslag för spel hos lokalrivalerna Real Madrid. Marängerna betalade närmare 30 miljoner euro för försvararen och nu kan man på nytt komma att värva från den rödvita klubben.

Enligt lokalpress i Madrid ska Real Madrid nämligen vara intresserade av Lucas Hernández, bror till Theo, och att man vill  värva spelaren antingen under januarifönstret eller sommaren 2018. Lucas, som tagit en startplats i Diego Pablo Simeones lagbygge och är en av de bästa spelarna som Atlético fått fram på senare tid, har en utköpsklausul på 55 miljoner euro, en prislapp som grannarna på Santiago Bernabéu ska vara villiga att betala.

SE ÄVEN: Real Madrids lönelista 2017/2018

Real Madrid och Atlético Madrid kan göra affärer - igen

Simeone kräver Lucas Vázquez i utbyte

Det är dock inte bara Real Madrid som vill värva från sina lokalrivaler. Atlético Madrid ska nämligen även de ha fäst blickarna på en av rivalernas spelare, i detta fall Lucas Vázquez. Det är Diego Simeone som ska vara villig att värva galiciern som denna säsong fått sparsamt med speltid. Spelarens kontrakt går ut sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply