Real Madrid krossade LA Galaxy

bet365

Real Madrid spelade inatt sin första vänskapsmatch, av fyra, på sin USA-turné. Det var de regerande MLS-mästarna, LA Galaxy, som stod för motståndet – ett lag som Real Madrid inte hade några större problem med.

De båda lagen ställde upp med sina största stjärnor. David Beckham, Landon Donovan och Robbie Keane startade alla för Galaxy, men klev av i paus. Efter halvtidsvilan hoppade Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Mesut Özil in för gästerna.

Slutresultatet skrevs till 5-1 till de spanska giganterna – efter mål av Gonzalo Higuain, Angel Di Maria, José Maria Callejon, Alvaro Morata och Alex Fernandez. LA gjorde ett tröstmål genom David Junior Lopes.

Trots de övertygande, nästan förnedrande, siffrorna, gav José Mourinho beröm till Galaxys filosofi efter matchen:

”Galaxy är ett sådant lag som inte oroar sig för mycket över att förlora med 4-1, eller att förlora med 1-0”, sa portugisen. ”De bryr sig bara om att spela, att spela bra. Spela deras spel, låt oss spela vårt, som i den här tiden på säsongen, är det viktigaste för oss.”

Ett nytt publikrekord sattes på Galaxys arena den här matchen. The Home Depot Center, fick fram en publiksiffra på 30’317 åskådare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply