Real Madrid jagar Gianluigi Donnarumma igen

Real Madrid jagar Gianluigi Donnarumma igen

Målvakten kopplas samman med Real Madrid på nytt

Gianlugi Donnarumma är en eftertraktad målvakt. Nu är Real Madrid intresserade av stortalangen på nytt, enligt Football Espana.

I december talades det om att Gianluigi Donnarumma jagas av Real Madrid. Nu sägs det att den spanska storklubben har förnyat sitt intresse för målvakten. Champions League-mästarna jobbar återigen med att plocka in italienaren från Milan, rapporterar Football Espana.

Donnarumma är en av två målvakter som klubbledningen på Santiago Bernabeu har på sin önskelista. Den andra målvakten på listan är ChelseaThibaut Cortouis.

Milan vill behålla spelaren

Samtidigt sägs det att Milan har erbjudit Donnarumma ett nytt kontrakt. Målvakten ska dock vara tveksam till att skriva på avtalet. 17-åringens tvekan ska bero på att han överväger att lyssna på vad Real Madrid har att erbjuda.

En jagad man

Real Madrid är dock inte det enda laget som är ute efter Donnarumma. Flera andra klubbar jagar målvakten. Det talas till exempel om att Manchester United och Chelsea är ute efter italienaren. Dessutom ska Juventus se talangen som Gianluigi Buffons ersättare.

På samma gång som Real jagar Donnarumma vill man även plocka in andra spelare. Man jobbar bland annat på att ta in Dele Alli och Sokratis.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply