Real Madrid imponerade mot Sevilla

Senast Real Madrid spelade i ligan förlorade de mot Granada efter att Cristiano Ronaldo gjort självmål. När man under lördagen tog emot Sevilla hemma på Bernabeu så fick åskådarna se något helt annat.

I den sjuttonde minuten så kom Real Madrid med fullfart och det slutade med att Ronaldo fick bollen ute på vänster kanten, strax utanför straffområdet. Ronaldo slog ett inlägg som Fernando Navarro lyckades glidtackla mot egen mål bur. Där stod Benzema som retfullt enkelt kunde lägga in bollen  från mållinjen. Ett av de enklare målen i karriären för fransmannen.

Lite drygt senare skulle Ronaldo betala tillbaka för senast. Efter att ha fått bollen snurrade han direkt upp sin täckande försvarare innan han drog till med ett riktigt kanonskott från cirka 10 meter uranför straffområdet. Ett riktigt drömmål.

Strax innan halvtidsvilan så var det dags igen, efter att Sevilla försvaret i princip bara stod och kollade på när portugisen utökade hemmalagets ledning. Efter att Sevillas målvakt Beto sparkat igång spelet så bröt Arbeloa med en nick bollbanan runt mittplan. Denna bollen gick upp emot försvaret som såg ut att ha kontroll på situationen. Men bollen rann rakt igenom försvararna innan Cristiano Ronaldo jagade ifatt den och satte dit sitt andra mål för kvällen.

Och en kvart in i den andra halvleken skulle han fullborda sitt hattrick. Efter att ha snappat upp bollen på egen planhalva drog laget upp tempot och kontrade mot Sevillamålet. Ronaldo slog strax innan straffområdet en genomskärare för Higuain som direkt slog ett svepande inlägg till en framrusande Ronaldo som vid den bortre stolpen kunde slå in sitt tredje mål för kvällen.

Fem minuter efter målet byttes Ronaldo ut, till stående ovationer på Santiago Bernabeu.

Kort därefter blev Higuain utvisad och Real Madrid skulle få försvara med en man mindre i 25 minuter.

I den 80:e minuten jämnade det dock ut sig, efter att Carlos Ferrieiro dragit på sig sitt andra gula kort för kvällen skulle de sista tio minuterna spelas med 10 man i vardera lag.

Men det slutade inte där. Sju minuter efter utvisningen skulle Manuel del Moral snygga till siffrorna. I en kontring tog han sig förbi Real Madrid försvaret och hade i princip öppen väg att springa mot mål. Väl inne i straffområdet slog han till och placerade bollen intill sin bortre stolpe och fastställde slutresultatet 4-1.Här nedan kan ni se höjdpunkterna från matchen.