Real Madrid har inte hört av sig om Salah

Real Madrid har inte hört av sig om Salah

Salah på väg till Real Madrid – men ingen samtal har påbörjats

Mohamed Salahs succé fortsätter, och det har inte gått ouppmärksammat förbi. Just därför vill flertalet klubbar köpa egyptern under sommaren, där av Real Madrid. Dock verkar klubbens intresse ha svalnat, enligt brittisk media.

Med 41 mål och 15 assist den här säsongen så behöver inte Mohamed Salah skämmas. Till exempel så har ju många av de största klubbarna hör av sig till Liverpolol under säsongen och visat intresse.

Kanske den största av de alla, Real Madrid, ska ha visat ett väldigt starkt intresse för den egyptiske mittfältaren under säsongen.

Kan ha lugnat sig

Titta här: Real Madrids stora löner

Det påstods att Real Madrid skulle vara beredda att betala närmare två miljarder kronor för den egyptiske landslagsmannen, något som dock inte verkar bli av till slut.

Av många anledningar. Bland annat har ju Cristiano Ronaldo hittat formen igen. Det samtidigt som engelska Skyp Sports News har fått in uppgifter om att Real Madrid inte ens hört av sig om spelaren. Så ifall det blir någon övergång den här säsongen för Salah till Real Madrid får vi se. Med tanke på att Liverpool är med enda foten i Champions League-finalen så kanske han har tålamod att stanna i Merseyside-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply