Real Madrid ger sig in i jakten på Alexis Sánchez

Real Madrid ger sig in i jakten på Alexis Sánchez

Real Madrid jagar Arsenals Alexis Sánchez

Real Madrid vill värva Alexis Sánchez från Arsenal, skriver Daily Mirror

Alexis Sánchez kontrakt med Arsenal går ut under sommaren 2018. Därför måste engelsmännen sälja chilenaren i januari om de vill få in pengar för honom. Den situationen hoppas Real Madrid kunna utnyttja. Champions League-mästarna vill värva Sánchez i vinter, uppger Daily Mirror.

Real vill förstärka spelartruppen för att kunna utmana Barcelona La Liga-toppen. De helvita ligger åtta poäng bakom konkurrenten. Genom att plocka in nya spelare i januari hoppas Madrid-klubben att de kan närma sig katalanerna. En av de spelare som Real vill värva är ArsenalSánchez.

En annan spelare som Real vill värva i vinter är InterMauro Icardi.

Kontroversiellt

Om Sánchez skriver på för Real Madrid kommer det bli en kontroversiell övergång. 28-åringen har tidigare spelat för ärkerivalen BarcelonaCamp Nou var chilenarens hemmaplan mellan år 2011 och 2014.

Jagad av flera

Även andra storklubbar vill värva Sánchez från Arsenal. I går skrev vi på Silly Season Sverige om att PSG kan stjäla Sanchez framför ögonen på Manchester City. Tidigare har vi även rapporterat om att Everton jagar SánchezMerseyside-klubben är beredd att erbjuda 30 miljoner pund för spelaren. De anser att Sánchez skulle förstärka den nuvarande truppen rejält och hjälpa Everton bort från bottenstriden.

Det återstår dock att se hur sugen Sánchez är på att flytta till Goodison Park.

Sedan 2014

Sánchez har spelat för Arsenal sedan juli 2014. Under sin tid i föreningen har han vunnit FA-cupen två gånger. Efter över tre år på Emirates Stadium så talar det mesta för att stjärnans tid i klubben är över.

Tidigare under karriären har chilenaren spelat för bland annat BarcelonaUdinese och River Plate.

Andra heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365