Real Madrid fortsätter jaga Harry Kane

Real Madrid fortsätter jaga Harry Kane

Bekräftar: Harry Kane på Real Madrids radar

Den spanska giganten Real Madrid uppges vilja fixa in en ny anfallare till den kommande säsongen. Det finns många namn på listan, men det kanske hetaste är Tottenhams Harry Kane.

Det såg ut att gå mot en riktig fiaskosäsong för Real Madrid. Ligan var i princip redan förlorad för vinteruppehållet och även Champions League såg ett tag ut att gå åt skogen det med. Men däremot så hände något.

När Champions League-hymnen drar igång i slutspelet så är det spanska huvudstadslaget alltid på tå. Något som nu tagit en till semifinal i CL, och en chans på att vinna tre år i rad(!).

Vill förstärka anfallet

SE HÄR: Real Madrids spelarlöner

Det råder nog inga som helst tvivel om att Real Madrid fans och även ledning har tröttnat på Karim Benzema. I ligaspelet har fransmannen inte ens nätat en handfull gånger, och nu verkar han bli ersatt till sommaren.

Enligt Ramon Calderon, som var Madrid-klubbens president från 2006 till 2009, så är det ingen hemlighet att Harry Kane finns med som en ersättare för Benzema. Dock verkar inte Tottenham Hotspurs vara särskilt sugna på att släppa iväg sin målskytt och superstjärna, oavsett prislappen, som dock kan bli riktigt hög.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply