• Error, no group ID set! Check your syntax!

Real Madrid fortsätter jaga De Gea?

Real Madrid fortsätter jaga De Gea?

Nytt försök att köpa David de Gea?

Real Madrid verkar inte ge upp försöken att köpa loss Manchester Uniteds superstjärna David de Gea. Enligt bland annat Sky Sports och Sky Sports Italia så ska Los Blancos göra ett nytt försök i sommar.

Det är ju inte första gången som Real Madrid försöker köpa loss Manchester Uniteds stjärnmålvakt De Gea. Det har ju den spanska huvudstadsklubben gjort förut. Nu har laget förvisso redan Keylor Navas, som är den store stjärnan i Costa Ricas VM-trupp i sommar.

Samtidigt vill de värva in en ännu större stjärna. David de Gea åker ju med den spanska VM-trupp 2018 som ska åka till Ryssland för att försöka vinna spanjorernas andra VM-guld någonsin.

Kan försöka igen i sommar

LÄS MER: Bästa målvakterna i VM 2018

För de som följt Silly Season och ryktena i fotbollsvärlden förut så är det ju ingen nyhet att Real Madrid försökt värva De Gea förut. Nu verkar alltså den spanska storklubben göra ett nytt försök för att få in den spanske landslagsmålvakten.

Det är framför allt Sky Sport Italia som rapporterar att Madrid ska göra ett nytt försök att värva Uniteds målvakt. Samtidigt har det skrivits om att Manchester United inte är intresserade av att släppa den förre Atletico Madrid-målvakten, om de inte får in en likvärdig ersättare först.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply